Eftersyn alle hverdage · Netauktion hver uge · Kvalitetsauktion hvert kvartal · Frimærker og mønter · Specialauktioner
logo

Vurdering

Auktionshuset giver gerne en gratis og uforpligtende vurdering af effekter De overvejer at sælge. Det gælder både enkeltgenstande og hele indbo. Auktionshusets eksperter har mange års erfaring i kompetent og professionel vurdering af og rådgivning om salg af kunst, møbler, antikviteter, sølv, smykker mv. samt mønter og frimærker.

Vi påtager os også gerne vurdering af hele indbo, i forbindelse med f.eks. dødsboer og bodeling. Her er det vigtig at kende den reelle værdi af de genstande, der skal fordeles mellem arvinger eller sælges. Auktionshusets medarbejdere har mange års erfaring med sådanne opgaver og ved at inddrage vores ekspertise, sikrer De dem en kompetent prissættelse. Vi kan sælge udvalgte genstande eller påtage os at stå for en komplet afvikling og rydning alt efter Deres behov.

Vi holder netauktioner hver uge året rundt samt ca. fire årlige Kvalitetsauktioner her i huset med udvalgte effekter.

Vi har åbent for vurdering i Auktionshuset hverdage mellem 9 og 16:30, hvor der for det meste er en ekspert tilstede. Kontakt os også gerne og aftal et tidspunkt der passer.

Vurderinger kan i mange tilfælde også efter forudgående aftale foretages i Deres hjem. De er velkommen til at kontakte os, hvis De ønsker at lave en aftale om besøg.

Vurdering via mail

Vi tilbyder tillige en uforpligtende og vederlagsfri vurderingsservice via mail. Send os en beskrivelse og ét eller flere fotos af de genstande som ønskes vurderet, og vi vil hurtigst muligt vende tilbage med en vurdering.

AUKTIONSHUSET A/S • Ved Klædebo 17 • DK-2970 Hørsholm • Telefon +45 4576 7080
Copyright © 2015, 2016, 2017 AUKTIONSHUSET. Alle rettigheder reserveret.

Om cookies

facebook
Følg os på Facebook