logo

Velkommen til auktion

Denne gang har vi fornøjelsen af en større samling keramik: Der er blandt andet mange tidlige værker af Patrick Nordström af ekseptionelt god kvalitet frem til moderne værker af keramikerne Mette Augustinus Poulsen og Inger Rokkjær.

Et af auktionens hovednumre er det smukke forarbejde til Bertha Wegmanns maleri ”Ung kvinde med barn i en have”. Maleriet er fra 1882 og skitsen og maleriet er fuld af det impressionistisk inspirerede flimrende lys og med den umiddelbare og intime skildring af den portrætterede, som kendetegner mange af Bertha Wegmanns billeder. Sigurd Swane og den russiske maler Dmitri Zhilinsky, blandt andet kendt i Danmark for sit portræt af dronning Margrethe, er begge repræsenterede med deres variationer af det traditionsrige blomsterstilleben og Peter Callesen ligeså med at af hans på samme tid uhyggelige og skønne papirklip.

I en anden genre er Christian Rex van Minnens helt igennem ustyrlige og vilde komposition ”Only God can Judge me” ved siden af klassiske litografier af Miro og Estève.

Auktionen byder selvfølgelig også på møbeldesign som Wegners Bamsestol, Finn Juhl stole, Guldhøjskamlen, Kaare Klints Ægypterbord og flere PH lamper blandt andet den ikke så ofte sete ”Kurvekrone”. Desuden et utrolig lækkert Kaare Klint skibsbord af teak samt tæpper af Arne Jacobsen såvel som en større samling udsøgte klassiske orientalske tæpper.

Med andre ord er der som altid masser at se på og opleve. Kom og besøg os på eftersynet fra søndag d. 4. december eller se hele kataloget og læs mere på auktionshuset.com.

Alle er velkomne både på eftersyn og til auktion, hvis du da ikke vælger at byde med online hjemmefra.

Auktion 297 torsdag d. 8. december 2022 kl. 17.

Eftersyn:
Søndag d. 4. december kl. 12 – 15
Mandag d. 5. december kl. 10 – 17
Tirsdag d. 6. december kl. 10 – 17
Onsdag d. 7. december kl. 10 – 17
Torsdag d. 8. december kl. 10 - 12

· Hent pdf-katalog her

· Se hele kataloget her

· Byd på auktionen her


Der er mulighed for at lægge kommisionsbud på hjemmesiden indtil ca. 30 min før auktionsstart. Det er også muligt at byde med via ”Live.bidding” under auktion. Bemærk dog at uanset hvordan buddet afgives gælder den almindelige fortrydelsesret ikke på traditionelle auktion som denne. Nogle fejl og mangler vil være nævnt i varebeskrivelserne, men vi opfordrer til at man besøger eftersynet og selv undersøger emnerne eller kontakter os og får en tilstandrapport. Vi svarer gerne på spørgsmål.

AUKTIONSHUSET A/S • Ved Klædebo 17 • DK-2970 Hørsholm • Telefon +45 4576 7080
Copyright © 2021 AUKTIONSHUSET. Alle rettigheder reserveret.

Om cookies

facebook
Følg os på Facebook
         instagram
Følg os på Instagram