Eftersyn alle hverdage · Netauktion hver uge · Kvalitetsauktion hvert kvartal · Frimærker og mønter · Specialauktioner
logo

Kvalitetsauktion i en ny udgave

Vi glæder os til endelig at holde Kvalitetsauktion:

Auktion torsdag d. 30. april kl. 17:00

Den afholdes som en traditionel auktion, omend det bliver i en let ændret udgave. I tråd med myndighedernes retningslinjer bliver det uden publikum i salen. Det er altså ikke muligt at møde fysisk op under auktionen – men du kan selvfølgelig byde med alligevel: Der er som altid live-bidding på websitet undervejs, du kan byde pr. telefon og du kan allerede nu lægge kommisionsbud på nettet.

Der er selvfølgelig eftersyn og det er åbent ekstra længe helt fra d. 20.-30. april, så der er god tid og rigelig plads, så alle kan nå at komme forbi. Vi beder jer af hensyn til os og jer at overholde retningslinjerne for afstand. Du er også velkommen til at ringe eller skrive til os og bede om en konditionsrapport og bruge os som dine øjne.

Der er mange gode ting på auktionen – moderne kunst, møbler, sølv og finurlige kunstgenstande. Der er flere malerier og et glasrelief af den færøske kunstner Tróndur Patursson og et smukt og meget stemningsfyldt maleri af en anden færing, nemlig Samuel Joensen Mikines, en flot komposition af Maja Lisa Engelhardt og flere grafiske værker af Asger Jorn og Kvium.

I den ældre afdeling finder man blandt andet en koloreret portrættegning af P.S. Krøyer og et helt specielt maleri af L.A. Ring, nemlig et kvindeportræt efter den gamle tyske mester Petrus Christus, samt flere meget fine guldaldermalerier blandt andet et studie af Constantin Hansen og et københavnerbillede fra Børsen.

Der er også eftertragtede moderne møbler af blandt andet Arne Jacobsen, Hans J. Wegner, Finn Juhl og Børge Mogensen. Vi kan nævne Finn Juhls armstol NV45 med de flot svungne linjer, Børge Mogensens spanske stole, Kaare Klints elegante propeltaburet med bakke og Poul Kjærholms ikonske daybed med lyst læder.

Eftersynet er åbent på hverdage fra 9-17
Mandag d. 20. – fredag d. 24. april kl. 9-17
Mandag d. 27. – onsdag d. 29. april kl. 9-17
Torsdag d. 30. april kl. 9-12

Der er ikke åbent for eftersyn i weekenden.

God fornøjelse med auktionerne


Dear customer

We are pleased to finally announce a date for the coming Kvalitetsauktion with a fine selection of modern art, Danish designer furniture, antiques and more.

The auction will take place on Thursday April 30th at 5 pm.

Due to the present circumstances and restrictions the auction will take place without bidders in the salesroom. Bidding will be possible in the ways that many of you already know. It is possible to place your bid in three different ways: Live bidding on the website during the auction, bidding by telephone and by placing a commission bid directly on the website prior to the auction.

Enjoy and do not hesitate to contact if you any questions.
Katalog og auktion

Hent pdf-katalog her

Se hele kataloget her

Gå til auktionen

Tróndur Patursson (f. 1944): Komposition i blåt
Signeret T. Patursson 99.
113 x 146 cm. Olie på lærred.
Udstillet Randers Kunstmuseum, 2002, kat. nr. 2
Vurdering 15.000-20.000 dkk

Dansk Guldaldermaler (Eckersbergs Skole):
Dagligliv foran Børsen, Kbh., ca. 1830

42 x 36 cm. Samtidig forgyldt ramme.
Vurdering 25.000-30.000 kr

Finn Juhl (1912-1989): Lænestol af teak, model NV45.
Sæde og ryg original betrukket med blåt uld med læderkanter. Fremstillet hos Niels Vodder ca. 1960.
Vurdering 40.000-50.000 krAUKTIONSHUSET A/S • Ved Klædebo 17 • DK-2970 Hørsholm • Telefon +45 4576 7080
Copyright © 2015, 2016, 2017 AUKTIONSHUSET. Alle rettigheder reserveret.

Om cookies


facebook
Følg os på Facebook
         instagram
Følg os på Instagram