Eftersyn alle hverdage · Netauktion hver uge · Kvalitetsauktion hvert kvartal · Frimærker og mønter · Specialauktioner
logo

Kvalitetsauktion 285 torsdag d. 19. september kl. 17.

Eftersynet starter søndag d. 15. september

Vi glæder os til at byde velkommen til en auktion spækket med lækre designermøbler, keramik, kunst og meget andet. Der er masser af smukke stole som et par af Ib Kofod-Larsens "Elisabeth" stole, Wegner er repræsenteret med to sæt af Kohornstole, Bamsestolen og den fantastiske Flagline stol i original fra 1950erne, Børge Mogensens Jagtstol, et par af Fabricius/Kastholms "Scimitar" stole og Acton Bjørns smukt konstruerede armstol af Riopalisander.

Er det keramik, der står på ønskesedlen, er der masser at glæde sig over med smukke arbejder af både Axel Salto, Alev Siesbye, Arne Bang, Peter Brandes og Eva Stæhr-Nielsen/Saxbo.

Udvalget af dansk og international kunst omfatter blandt andet en af Pierre Soulages stærkt eftertragtede sort/hvide raderinger, en litografi af Maurice Estève og to litografier med hver deres udtryk af den amerikanske ekspressionist Sam Francis og i den helt anden ende en italiensk renæssance Madonna af bemalet gips.

Blandt den danske kunst er der to flotte kompositioner af Preben Hornung, to store Skotte Olsen malerier, Harald Slott Møllers stemningsfyldte skildring fra af udsigten over Vejle Fjord Skt. Hans aften, og ikke mindst Vilhelm Lundstrøms delikate "Opstilling med flaske, glas og krukke" fra 1939.

Kom og besøg os på eftersynet i Auktionshuset og se det hele og oplev en rigtig auktion torsdag d. 19. september.
Vi glæder os til at se dig.


Hele kataloget er tilgængeligt på hjemmesiden ca. to uger før auktionen. Man kan byde med i salen på dagen eller på nettet før og under auktionen.

Catalogue available online app. 2 weeks before the auction. Everybody are welcome to attend the auction. It is possible to leave online bids until the auction starts. During the auction live bidding will be available.


Eftersyn / Viewing
Søndag d. 15. sept. kl. 12-16
Mandag d. 16. sept. kl. 10-17
Tirsdag d. 17. sept. kl. 10-17
Onsdag d. 18. sept. kl. 10-17
Torsdag d. 19. sept. kl. 10-12

Hent pdf-katalog her

Se hele kataloget her

Gå til auktionen

AUKTIONSHUSET A/S • Ved Klædebo 17 • DK-2970 Hørsholm • Telefon +45 4576 7080
Copyright © 2015, 2016, 2017 AUKTIONSHUSET. Alle rettigheder reserveret.

Om cookies

facebook
Følg os på Facebook