Eftersyn alle hverdage · Netauktion hver uge · Kvalitetsauktion hvert kvartal · Frimærker og mønter · Specialauktioner · Vurderinger
logo

Velkommen til Kvalitetsauktion 278
Auktion torsdag d. 21 september kl. 17 2017

Vi glæder os til at byde velkommen til efterårets første hammerslagsauktion. Eftersynet starter søndag d. 17. september og byder på mange fine ting ikke mindst malerier og skulpturer.

Kataloget bliver tilgængelig her på siden ca. 10 dage før auktionen, men vi kan allerede nu løfte søret for et par af de spændende ting, som kommer på auktion.

Blandt topnumrene er en abstrakt komposition af Walasse Ting, en del af en serie abstrakte værker med en farveintensitet og tone som er helt Tings egen. Også Samuel Joensen Mikines og Carl Henning Petersen er repræsenterede med et par stærke, næsten abstrakte kompositioner over grindedrab og krig.

I den ældre afdeling dominerer et stort maleri af Axel Schovelin med en imponerende udsigt over Drachenfels ved Rhinen. Læg også mærke til det utrolig detaljerede og fint malede 1800 tals maleri af en jagtscene og den fabelagtige samling af kolorerede litografier med botaniske motiver fra Brasilien.

Udbuddet af skulpturer på auktionen er bredt lige fra Børge Jørgensens skulptur i poleret stål til Axel Poulsens smukt patinerede Diana figur fra 1942, som er i en klasse for sig.Møbler er der selvfølgelig også på auktionen blandt andet Kaare Klints krydsbenssofa og de klassiske Faaborg stole, Frits Henningsens læderbetrukne armstole og et sæt unikke lamper tegnet af Aage Porsbo.

Alle er velkomne til auktionen. Det er selvfølgelig også muligt at lægge kommisionsbud indtil en time før auktionen starter, og at byde med live via hjemmesiden under auktionen. Men vi håber selvfølgelig, at I inden da kigger forbi Auktionshuset og besøger eftersynet.

Auktion torsdag d. 21. september

På gensyn i Auktionshuset

 Download katalog PDF

 Se kataloget her

 Gå til auktionen

Walasse Ting
Akryl på lærred, 102 x 132,5 cm. Green Mountain Side - Nobody See to much Orchids - Overgrow - Overflow - Overhand & Overhang. Overjoy - Overlie - Overgay. Sign. ting 70
Vurdering 95.000

Axel Poulsen (1887-1972): "Diana".
Skulptur af bronze på plint af sandsten. H: 62 cm excl plint. H: 132 cm incl. plint. Sign. Axel Poulsen 1942.
Vurdering 30.000

AUKTIONSHUSET A/S • Ved Klædebo 17 • DK-2970 Hørsholm • Telefon +45 4576 7080
Copyright © 2015, 2016, 2017 AUKTIONSHUSET. Alle rettigheder reserveret.

facebook
Følg os på Facebook