Eftersyn alle hverdage · Netauktion hver uge · Kvalitetsauktion hvert kvartal · Frimærker og mønter · Specialauktioner · Vurderinger
logo

Velkommen til sommerauktion i Auktionshuset

Så er vi klar med kataloget til Kvalitetsauktion Sommer 2017. Vi glæder os til at åbne eftersynet på en auktion med mange spændende numre.

På auktionen har vi denne gang tre meget fine Michael Ancher malerier, som har været i privateje i mange år, og nu udbydes på auktion. Landskaber af både Ole Ring og Peter Ilsted og et fint Anton Dorph maleri med motiv fra Espergærde havn er også værd at nævne. I den moderne afdeling er der stof til fantasien i to Heerup malerier og en finurlig kat af Asger Jorn. Der er flere meget fine skulpturer på auktionen her i blandt auktionens i enhver henseende største nummer nemlig Jesper Neergaards store marmorskulptur ”Ikaros”.

Auktionen byder også på en stor samling orientalsk kunsthåndværk, barok og rokoko sølv, smykker og selvfølgelig moderne design fra Kaare Klint over Mogens Lassens klassiske Egypterbord til Jan Ekselius's funky velourmøblement. Desuden et par Finn Juhl sofaer med blåt plys betræk, Wegners CH-27 lænestol og et bredt udvalg af Børge Mogensen møbler.

Hele kataloget kan ses på vores hjemmeside, hvor der også kan afgives kommissionsbud indtil en time før auktionen starter. Der vil være mulighed for live-bydning via hjemmesiden under auktionen.

Vi håber selvfølgelig, at I vil lægge vejen forbi Auktionshuset og se alle herlighederne på eftersynet.

Rigtig god fornøjelse og på glædeligt gensyn i Auktionshuset.

 Download katalog PDF

 Se kataloget her

 Gå til auktionen

AUKTIONSHUSET A/S • Ved Klædebo 17 • DK-2970 Hørsholm • Telefon +45 4576 7080
Copyright © 2015, 2016, 2017 AUKTIONSHUSET. Alle rettigheder reserveret.

facebook
Følg os på Facebook