Eftersyn alle hverdage · Netauktion hver uge · Kvalitetsauktion hvert kvartal · Frimærker og mønter · Specialauktioner · Vurderinger
logo

Velkommen til december måneds Kvalitetsauktion 2016

Vi glæder os til at åbne dørene til eftersynet på årets juleauktion, hvor der som altid vil være et righoldigt udbud af både kunst, design og antikviteter.

Afdelingen for moderne design byder på møbler af Hans J. Wegner, bl.a. Kinastolen i palisander og den sjældne "Bukkestol", Arne Vodders eftertragtede skænk i palisander model 29A og i den klassiske afdeling bl.a. Ludvig Pontoppidans sybord af palisander og messing samt Kaare Klints rygebord og et flot patineret eksemplar af Faaborg stolen.

Poul Kjærholm er også repræsenteret bl.a med PK-33 taburetten, ligesom Preben Fabricius og Jørgen Kastholm med deres væghængte modulsofa i fire sektioner.

Auktionen byder på et stort udvalg af både ældre og modernistisk kunst. Af Paul Fischer er der er smukt grisaillemaleri af Amalienborg Slotsplads i sne, og er man mere til sol og varme, er Peter Ilsteds skønne maleri af en ung kvinde i en rosenhave værd at bemærke. Michael Ancher er repræsenteret med hele to malerier fra Skagen og fremhæves bør også Michael Therkildsens stemningsfulde maleri af folkelivet ved Seinen i Paris.

Den klassiske danske modernisme er flot repræsenteret med værker af William Scharff, Niels Lergaard og et pragtfuldt maleri af maleren og forfatteren Mogens Lorentzen.

I afdelingen for antikviteter skiller et signeret sladrekompas fra 1700-tallets slutning og et bemalet barok bord med Johannes Døberens halshugning sig ud. Og ikke mindst det store, signerede bordplateau af bronze udført i meget høj kvalitet hos det franske møbelmanufaktur Henri Nelson i Paris.

Eftersynet åbner søndag d. 27. november kl. 12.00 og der er eftersyn hele ugen. Man kan selvfølgelig også printe det fulde katalog fra vores hjemmeside og byde på nettet både før og under auktionen.


På glædeligt gensyn i Auktionshuset


Se kataloget og byd her

Download katalog

AUKTIONSHUSET A/S • Ved Klædebo 17 • DK-2970 Hørsholm • Telefon +45 4576 7080
Copyright © 2015, 2016, 2017 AUKTIONSHUSET. Alle rettigheder reserveret.

facebook
Følg os på Facebook