Eftersyn alle hverdage · Netauktion hver uge · Kvalitetsauktion hvert kvartal · Frimærker og mønter · Specialauktioner · Vurderinger
logo

Auktion over indbo fra Henning Christophersens private samling

Henning Christophersen (1939-2016)
Cand.polit., finansminister, udenrigsminister, EU-kommissær, næstformand for EU-kommissionen, formand i Ørestadsselskabet, formand i Metroselskabet og rådgiver for regeringer i økonomiske- og monetære anliggender – blot nogle af de mange titler og opgaver, der var at finde på Henning Christophersens CV.

Henning Christophersen døde pludseligt og uventet i Bruxelles den 31. december 2016.

At Henning Christophersen, udover de faglige/politiske interesser også nærede en stor kærlighed for antikviteter, herunder møbler, glas, håndkolorerede antikke land- og søkort, er måske ikke, og ganske naturligt, så kendt i offentligheden.

Efter 21 år i Bruxelles bosatte Henning Christophersen sig i en dejlig villa i Helsingør, som dannede ramme om hans prægtige samling. Familien har naturligvis beholdt dele af Henning Christophersens samling, men det er for os en stor glæde at få lov at holde auktion over en væsentlig del af Henning Christophersens indbo.

Velkommen til auktion!

Auktion lørdag d. 14. oktober kl. 11.00
Eftersyn onsdag – torsdag – fredag kl. 9-17

BEMÆRK: Medbring egen emballage ved afhentning af købte effekter. Auktionshuset stiller ikke kasser mv til rådighed.

BEMÆRK: Der kan lægges kommissionsbud på nettet indtil 1 time før auktionen. Auktionen foregår i Auktionshuset, og der kan ikke bydes online under auktionen.

 Se kataloget her

 Gå til auktionen

AUKTIONSHUSET A/S • Ved Klædebo 17 • DK-2970 Hørsholm • Telefon +45 4576 7080
Copyright © 2015, 2016, 2017 AUKTIONSHUSET. Alle rettigheder reserveret.

facebook
Følg os på Facebook